vårmote 2013

Når sesongene skifter pleier jeg å lese mye om moten som kommer inn for sesongen, men jeg har egentlig aldri tatt det i bruk. Når våren kommer skal jeg bli helt klart bli flinkere til det! Ble så inspirert av å lese alle artiklene om vårmote at jeg bestemte meg for å blogge om akkurat det: vårmoten 2013. 

THE NEW SMOKEY EYES: 
Våren 2013 går designerne for en ny variant av smokey eyes. Denne varianten får du ved å legge en svart eller en mørk brun kajal under øyet, for så å duse den masse ut. Avslutt med masse maskara. BIG LASHES: I vår skal øyenvippene i fokus! Få fram løsvippene dersom du ikke er velsignet med lange, naturlige vipper. FARGESTERKE LEPPER:
I tillegg til store vipper står leppene i fokus. Leppene skal være fargesterke, enten du velger en sterk rosa eller den klassiske røde leppestiften. MARKERTE OG FYLDIGE BRYN:
La brynene få sin naturlige og fyldige form tilbake. Hvis du er en person som ikke får store og fyldige bryn, finnes de massevis av øyebrynsprodukter ute på markedet i dag. NATURAL:
Hvis du er en person som liker å være naturlig i sminken, kan du bare ta det med ro. I tillegg til alt ovenfor er også usminkede looken populær i vår, og her er det nemlig minst mulig som gjelder! Gre igjennm vippene, børst brynene på plass med brynsgele, påfør litt concealer og en lett dagkrem. HÅRTRENDER: Når det kommer til hår er blant annet fletter, hodetørkler med mønster, hårknuter og lav hestehale noe man kommer til å se mer av når våren nærmer seg. Fiskebensfletten er en av designernes favoritter for våren Hårknuter finnes i så mange forskjellige varianter, alt ettersom hvor du skal og hva du skal gjøre. 

TRENDENE INNENFOR KLÆR: Bermudashortser, fargen smaragdgrønn, antrekk i en kombinasjon av svart og hvitt, avslappede og store shortser, den sporty kjolen og striper er noe av det designerne liker best denne våren. 


 
SKO: Spisse tupper, gjennomsiktige hæler, metallic, chunky heels, print, gladiatorsandaler, litt mer dekorerte wedged platforms og iøyenfallende hæler. Herregud, jeg elsker sko! Spisse tupper sammen med et par boyfriend jeans ser bare helt fantastisk ut, helt klart noe jeg vil prøve ut! 

Hvilke av vårens trender gleder du deg mest til? 

Én kommentar

Postet av: Emma
Dato: 09.02.2013 Klokken: 21:15 - http://emmamathilde.blogg.no


Digger det nye! :) Endelig kom det noe som jeg faktisk har, haha!
Postet av: Nathan
Dato: 09.02.2013 Klokken: 21:31 - http://bit.ly/WtMvGo


Hei, christelmarii

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)
Postet av: Veslemøy Bjelland Bø
Dato: 09.02.2013 Klokken: 21:48 - http://www.veslemoybo.blogg.no


Utrolig mye fint! :-) Blir deilig med vår!
Postet av: kunsten
Dato: 10.02.2013 Klokken: 10:16 - http://kunsten.blogg.no


Mye fint! Gleder meg til Våren!
Postet av: Mariell
Dato: 10.02.2013 Klokken: 10:43 - http://mariellta.blogg.no


Mye fint :-)

Skriv en ny kommentar